La Cuina de l’Amparo és, el projecte gastronòmic personal de dos emprenedors calafellencs, la Maria José Hugué i el Sisco Avalo, i que compta amb la col·laboració de l'Anna Ricart.
Maria José Hugué, responsable de la cuina, ha alternat els seus 25 anys d’experiència com a cuinera en dos restaurants de Calafell, a banda de petits encàrrecs personals. És experta en cuina marinera: paelles, arrossos, fideuàs... en plats tradicionals de la cuina catalana: canelons, farcits, calçotades... i en reposteria casolana.
Sisco Avalo és el complement perfecte al talent gastrònomic de la Maria José. Amb més de 15 anys d’experiència en el tracte a clients i a proveïdors, és el responsable del servei, el local i les comandes.
Anna Ricart és la última incorporació a l'equip. Més de 18 anys al sector de la restauració i l'hostaleria en un poble típicament turístic com és Sitges, avalen la seva capacitat de gestió i una acurada atenció al client.
Anna Ricart és la última incorporació a l'equip. Més de 18 anys al sector de la restauració i l'hostaleria en un poble típicament turístic com és Sitges, avalen la seva capacitat de gestió i una acurada atenció al client.
Iniciat al desembre de 2013, el projecte neix amb la intenció de potenciar el menjar casolà de qualitat, i fer-lo ràpid i accessible per a tothom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada